کاربر گرامی ورود شما را به سایت رپ صدا خیر مقدم عرض می کنیم. جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید وارد شوید. اگر هنوز عضو سایت نشده اید از این لینک عضو شوید.

آدرس جدید: www.rap3da4.ir | بزرگترین سایت رپ | دانلود جديد ترين آهنگ های رپ: تالار گفتمان

بزرگترین سایت رپ | دانلود جديد ترين آهنگ هاي رپ | دانلود بیت رپ | مطالب جالب و دیدنی | دانلود فيلم :: نمايش موضوعات - موضوع انشا : خارجی ها

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري   مشخصاتمشخصات   

ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي  
ورود به سيستمورود به سيستم  
موضوع انشا : خارجی ها

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر  بزرگترین سایت رپ | دانلود جديد ترين آهنگ هاي رپ | دانلود بیت رپ | مطالب جالب و دیدنی | دانلود فيلم صفحه اول انجمن -> تالار بچه هاي رپ صدا
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
amirATI
وزیر شاه
وزیر شاه

وضعیت: آفلاين
13 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 417
امتياز: 20865
تشکر کرده: 39
تشکر شده 133 بار در 69 پست

تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 12:27:51    موضوع مطلب: موضوع انشا : خارجی ها پاسخ همراه با اعلان

پدرم همیشه می‌گوید "این خارجی‌ها که الکی خارجی نشده‌اند، خیلی کارشان درست بوده که توی خارج راهشان داده‌اند" البته من هم می‌خواهم درسم رابخوانم؛ پیشرفت کنم؛ سیکلم را بگیرم و بعد به خارج بروم. ایران با خارج خیلی فرغ دارد. خارج خیلی بزرگتر است. من خیلی چیزها راجب به خارج می‌دانم.

تازه دایی دختر عمه‌ی پسر همسایه‌مان در آمریکا زندگی می‌کند. برای همین هم پسر همسایه‌مان آمریکا را مثل کف دستش می‌شناسد. او می‌گوید "در خارج آدم‌های قوی کشور را اداره می‌کنند"
مثلن همین "آرنولد" که رعیس کالیفرنیا شده است. ما خودمان در یک فیلم دیدیم که چطوری یک نفره زد چند نفر را لت و پار کرد و بعد... البته آن قسمت‌های بی‌تربیتی فیلم را ندیدیم اما دیدیم که چقدر زورش زیاد است، بازو دارد این هوا. اما در ایران هر آدم لاغر مردنی را می گذارند مدیر بشود. خارجی‌ها خیلی پر زور هستند و همه‌شان بادی میل دینگ کار می‌کنند. همین برج‌هایی که دارند نشان می‌دهد که کارگرهایشان چقدر قوی هستند و آجر را تا کجا پرت کرده‌اند.

ما اصلن ماهواره نداریم. اگر هم داشته باشیم؛ فقط برنامه‌های علمی آن را نگاه می‌کنیم. تازه من کانال‌های ناجورش را قلف کرده‌ام تا والدینم خدای نکرده از راه به در نشوند. این آمریکایی‌ها بر خلاف ما آدم‌های خیلی مهربانی هستند و دائم همدیگر را بقل می‌کنند و بوس می‌کنند. اما در فیلم‌های ایرانی حتا زن و شوهرها با سه متر فاصله کنار هم می‌نشینند. همین کارها باعث شده که آمار تلاغ روز به روز بالاتر بشود.

در اینجا اصلن استعداد ما کفش نمی‌شود و نخبه‌های علمی کشور مجبور می‌شوند فرار مغزها کنند. اما در خارج کفش می‌شوند. مثلاً این "بیل گیتس" با اینکه اسم کوچکش نشان می‌دهد که از یک خانواده‌ی کارگری بوده، اما تا می‌فهمند که نخبه است به او خیلی بودجه می‌دهند و او هم برق را اختراع می‌کند. پسر همسایه‌مان می‌گوید اگر او آن موقع برق را اختراع نکرده بود؛ شاید ما الان مجبور بودیم شب‌ها توی تاریکی تلویزیون تماشا کنیم.

از نظر فرهنگی ما ایرانی‌ها خیلی بی‌جمبه هستیم. ما خیلی تمبل و تن‌پرور هستیم و حتی هفته‌ای یک روز را هم کلاً تعطیل کرده‌ایم. شاید شما ندانید اما من خودم دیشب از پسر همسایه‌مان شنیدم که در خارج جمعه‌ها تعطیل نیست. وقتی شنیدم نزدیک بود از تعجب شاخدار شوم. اما حرف‌های پسر همسایه‌مان از بی بی سی هم مهمتر است.
ما ایرانی‌ها ضاتن آی کیون پایینی داریم. مثلن پدرم همیشه به من می‌گوید "تو به خر گفته‌ای زکی". ولی خارجی‌ها تیز هوشان هستند. پسر همسایه‌مان می‌گفت در آمریکا همه بلدند انگلیسی صحبت کنند، حتا بچه کوچولوها هم انگلیسی بلدند. ولی اینجا متعسفانه مردم کلی کلاس زبان می‌روند و آخرش هم بلد نیستند یک جمله‌ی ساده مثل I lav u بنویسند. واقعن جای تعسف دارد.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
کاربرانی که برای این ارسال از amirATI تشکر کرده اند saeidmulti, lobitel, aryabod, khlkhaly, victor_sam
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
victor_sam(شنبه، 22 اسفند ماه ، 1388 16:49:08), barobache-bahal(پنجشنبه، 19 فروردين ماه ، 1389 13:11:38),  
jouyandeh
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

16 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 9
امتياز: 116
تشکر کرده: 0
تشکر شده 3 بار در 3 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 12:37:43    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

موضوع انشاء : فوايد کامپيوتر را توصيف کنيد

کامپيوتر چيز بسيار خوبی ميباشد و برای ما خيلی لازم داريم . پدرم به من قول داده که که برای هر نمره بالای ۱۲ در کارنامه ام يک تکه از آن را برای من بخرد ! فعلا پدرم يک موس خريده و قول داده ماه به ماه سيستم را آپديت کند
پدرم در کامپيوتر خيلی ميفهمد و حتی توانسته يک بار به اينترنت وارد کند ! مادرم در برخورد با کامپيوتر خيلی شاس ميباشد و روزی دوبار موس من را با جارو و بيل ميزند ! حتی تازگيا در خانه تله موش هم کار گذاشته است به همين علت انگشت شست هردو پای پدرم قطع شده ميباشد
پدرم شب ها به کافی شاپ ميرود و داخل ميکند و چت ميکند‌ ! مادرم و پدرم هميشه در حال چک و لقد ميباشند و مادرم به پدرم ميگويد تو مگه خودت خواهر و مادر نداری که ميری با دخترای خارجکی چت ميکنی ! من هم در اين مواقع حرف نميزنم چون ميدانم مادرم به من ميگويد : کپو اوغلو ! اوشاخ پيس ! بيشين مشقاتو بينويس !
پدر من تازگيها در اورکات ميباشد و من ميدانم که اورکات خيلی بی ناموس ميباشد و شنيده ام که خيلی دختر دارد و خيلی بد حجاب ميباشند
پدرم چند روری است که موس من را قايم کرده و ميگويد مزاحم درس خواندن من ميباشد‌ ! خواهرم خيلی وقت است شوهرش را کرده است و الان هم خيلی بچه دارند ! من گاهی وقت ها به خانه آنها ميروم و از آنحا کانتکت ميکنم و با يک آيدی دخترانه با پدرم چت ميکنم و لاو ميترکانم !
پدرم خيلی دوروغ ميگويد و در کامپيوتر ميگويد بچه جردن بوده است و يک روز صبح بلند شده است و ديده در جوب دروازه دولاب است او ميگويد آب زده ما رو آورده پايين !

کامپيوتر بسيار مفيد ميباشد و من آن را خيلی دوست دارم و اين بود انشای من
:!:
بازگشت به بالا
کاربرانی که برای این ارسال از jouyandeh تشکر کرده اند lobitel
amirATI
وزیر شاه
وزیر شاه

13 مهر ماه ، 1388

تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 16:53:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kamranam
داره راه میفته!
داره راه میفته!

12 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 79
امتياز: 1915
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 17:17:31    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

من پادشاهم دافا دوره شاه گرد ميشن
بازگشت به بالا
aryabod
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1102
امتياز: 54160
تشکر کرده: 278
تشکر شده 34 بار در 32 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 18:52:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

8) 8) mer30
بازگشت به بالا
alidevil
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

26 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1076
امتياز: 41737
تشکر کرده: 21
تشکر شده 142 بار در 70 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 17 اسفند ماه ، 1388 21:45:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

:lol: :lol:

bara residan be arezuhat bayad bye iran
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
aliaaa
داره راه میفته!
داره راه میفته!

30 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 145
امتياز: 3210
تشکر کرده: 4
تشکر شده 5 بار در 4 پست

محل سكونت: Bicester

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 00:42:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
yoyo
وزیر شاه
وزیر شاه

15 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3073
امتياز: 476875
تشکر کرده: 284
تشکر شده 642 بار در 350 پست

محل سكونت: rap3da
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 18:15:05    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

بازگشت به بالا
lobitel
lobitel بزرگ
lobitel بزرگ

19 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2954
امتياز: 215301
تشکر کرده: 1886
تشکر شده 1051 بار در 538 پست

محل سكونت: عمارت سلطانی
 تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: شنبه، 22 اسفند ماه ، 1388 16:22:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
victor_sam
کاربر فعال انجمن
کاربر فعال انجمن

5 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 312
امتياز: 51385
تشکر کرده: 217
تشکر شده 45 بار در 26 پست

محل سكونت: يه گوشه كناري از دنيا

ارسالارسال شده در: شنبه، 22 اسفند ماه ، 1388 16:50:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

8) :D :D جالب بود ولي يه كو زياد بود
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
aryabod
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1102
امتياز: 54160
تشکر کرده: 278
تشکر شده 34 بار در 32 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 22 اسفند ماه ، 1388 21:25:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

aliaaa مي نويسد:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tanhai inqad khandidi? :wink:
بازگشت به بالا
jobless
داره راه میفته!
داره راه میفته!

2 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 84
امتياز: 6960
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 19:46:33    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

: :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)
بازگشت به بالا
moham2ad
کاربر طلایی
کاربر طلایی

9 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3047
امتياز: 108849
تشکر کرده: 162
تشکر شده 245 بار در 141 پست

محل سكونت: شهر رپصدا
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 20:17:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بابا خيليييييييي جالب بود :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
StreetBoy
داره راه میفته!
داره راه میفته!

27 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 175
امتياز: 24707
تشکر کرده: 16
تشکر شده 21 بار در 12 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 20:25:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Ali bod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

amirATI
وزیر شاه
وزیر شاه

13 مهر ماه ، 1388

تیم محبوب من:
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 5 فروردين ماه ، 1389 16:01:40    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

kam bekhandin baba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D 8) 8)

aftab_07
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

28 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 13
امتياز: 3201
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 5 فروردين ماه ، 1389 17:49:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

kheyli bimazast :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
بازگشت به بالا
alireza1774
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

1 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 760
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 5 فروردين ماه ، 1389 23:22:28    موضوع مطلب: Re: موضوع انشا : خارجی ها پاسخ همراه با اعلان

amirATI مي نويسد:
پدرم همیشه می‌گوید "این خارجی‌ها که الکی خارجی نشده‌اند، خیلی کارشان درست بوده که توی خارج راهشان داده‌اند" البته من هم می‌خواهم درسم رابخوانم؛ پیشرفت کنم؛ سیکلم را بگیرم و بعد به خارج بروم. ایران با خارج خیلی فرغ دارد. خارج خیلی بزرگتر است. من خیلی چیزها راجب به خارج می‌دانم.

تازه دایی دختر عمه‌ی پسر همسایه‌مان در آمریکا زندگی می‌کند. برای همین هم پسر همسایه‌مان آمریکا را مثل کف دستش می‌شناسد. او می‌گوید "در خارج آدم‌های قوی کشور را اداره می‌کنند"
مثلن همین "آرنولد" که رعیس کالیفرنیا شده است. ما خودمان در یک فیلم دیدیم که چطوری یک نفره زد چند نفر را لت و پار کرد و بعد... البته آن قسمت‌های بی‌تربیتی فیلم را ندیدیم اما دیدیم که چقدر زورش زیاد است، بازو دارد این هوا. اما در ایران هر آدم لاغر مردنی را می گذارند مدیر بشود. خارجی‌ها خیلی پر زور هستند و همه‌شان بادی میل دینگ کار می‌کنند. همین برج‌هایی که دارند نشان می‌دهد که کارگرهایشان چقدر قوی هستند و آجر را تا کجا پرت کرده‌اند.

ما اصلن ماهواره نداریم. اگر هم داشته باشیم؛ فقط برنامه‌های علمی آن را نگاه می‌کنیم. تازه من کانال‌های ناجورش را قلف کرده‌ام تا والدینم خدای نکرده از راه به در نشوند. این آمریکایی‌ها بر خلاف ما آدم‌های خیلی مهربانی هستند و دائم همدیگر را بقل می‌کنند و بوس می‌کنند. اما در فیلم‌های ایرانی حتا زن و شوهرها با سه متر فاصله کنار هم می‌نشینند. همین کارها باعث شده که آمار تلاغ روز به روز بالاتر بشود.

در اینجا اصلن استعداد ما کفش نمی‌شود و نخبه‌های علمی کشور مجبور می‌شوند فرار مغزها کنند. اما در خارج کفش می‌شوند. مثلاً این "بیل گیتس" با اینکه اسم کوچکش نشان می‌دهد که از یک خانواده‌ی کارگری بوده، اما تا می‌فهمند که نخبه است به او خیلی بودجه می‌دهند و او هم برق را اختراع می‌کند. پسر همسایه‌مان می‌گوید اگر او آن موقع برق را اختراع نکرده بود؛ شاید ما الان مجبور بودیم شب‌ها توی تاریکی تلویزیون تماشا کنیم.

از نظر فرهنگی ما ایرانی‌ها خیلی بی‌جمبه هستیم. ما خیلی تمبل و تن‌پرور هستیم و حتی هفته‌ای یک روز را هم کلاً تعطیل کرده‌ایم. شاید شما ندانید اما من خودم دیشب از پسر همسایه‌مان شنیدم که در خارج جمعه‌ها تعطیل نیست. وقتی شنیدم نزدیک بود از تعجب شاخدار شوم. اما حرف‌های پسر همسایه‌مان از بی بی سی هم مهمتر است.
ما ایرانی‌ها ضاتن آی کیون پایینی داریم. مثلن پدرم همیشه به من می‌گوید "تو به خر گفته‌ای زکی". ولی خارجی‌ها تیز هوشان هستند. پسر همسایه‌مان می‌گفت در آمریکا همه بلدند انگلیسی صحبت کنند، حتا بچه کوچولوها هم انگلیسی بلدند. ولی اینجا متعسفانه مردم کلی کلاس زبان می‌روند و آخرش هم بلد نیستند یک جمله‌ی ساده مثل I lav u بنویسند. واقعن جای تعسف دارد.
بازگشت به بالا
khlkhaly
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

10 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 11
امتياز: 975
تشکر کرده: 2
تشکر شده 4 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 10 فروردين ماه ، 1389 13:22:35    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

vagheannnnnnnnn jaleb o ghashang bood.jedan matalebe ghashangi minevisi!!!!!!!!! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:
بازگشت به بالا
barobache-bahal
دختران شر و شور
دختران شر و شور

18 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2876
امتياز: 173728
تشکر کرده: 206
تشکر شده 313 بار در 186 پست

محل سكونت: به اینجا چیکار داری؟؟؟حالا همش واسه خودت نگاه کن تا بگم
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 19 فروردين ماه ، 1389 13:13:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

eyyyyyyyyyyval baba kheyly toooooooooooooop booooooooooooood.alhagh hameye matalebet bahhhhhhhhaaaaaaaaaalllllllllleeeeeee!!!!!!!!!!! :lol: :D :P :lol: :D :P :lol: :D :P

بیا ببین...ضرر نمیکنی...اتفاقا بهت خوش میگذره!
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
bab
کاربر برنزی
کاربر برنزی

17 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2145
امتياز: 171823
تشکر کرده: 320
تشکر شده 268 بار در 177 پست

محل سكونت: محل سکونت؟؟!!!!
 اپراتور تلفن همراه من:

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 19 فروردين ماه ، 1389 16:55:27    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

:D :D :D :D :D :arrow: :arrow: :arrow:

این مزرعه ی زندگی من است
خشک و بی نشان
بازگشت به بالا
ali_online31
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

13 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 25
امتياز: 2789
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: شنبه، 21 فروردين ماه ، 1389 11:15:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

:P :P
بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

بزرگترین سایت رپ | دانلود جديد ترين آهنگ هاي رپ | دانلود بیت رپ | مطالب جالب و دیدنی | دانلود فيلم صفحه اول انجمن -> تالار بچه هاي رپ صدا

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت